INTERIORISME VINTAGE

Pis decoració vintage

La decoració vintage està molt de moda avui en dia, es tracta de decorar ambients amb referències als anys 50 i 60, prestant particular atenció a la sala utilitzant butaques i sofàs de pell, llums d’aranya, elements decoratius antics tipus maletes antigues i gerros, també es poden utilitzar com a decoració ràdios i televisors vells de la dècada dels 50.

Tots aquests objectes es poden trobar en mercats, però cal ser realment curosos i cal trobar el temps necessari en l’elecció de tots aquests elements ja que una sola elecció incorrecta pot destrossar tota la decoració.

CARACTERÍSTIQUES DEL INTERIORISME VINTAGE

Els papers pintats són elements bàsics per instaurar les bases d’un ambient vintage. Cal tenir molt clar quin tipus de mobles i que accessoris anem a col·locar, cal estar segurs del que triem vist que aquests elements són vells però no són antiguitats. Per exemple, un accessori dels anys 50 és vintage i un moble de segle XVII és una antiguitat.

El color blanc i les tonalitats pastís són propis d’aquest estil, els quadres retro amb marcs vells donen un toc especial a les estances. És molt important prestar especial atenció als detalls, cal buscar accessoris i objectes de decoració romàntic i amb una certa nostàlgia cap al passat. També es poden incorporar a la decoració vintage llibres antics amb cobertes en cuir, llums metàl·liques de coure o daurades i amb tons negres o marrons. Podem a més afegir elements decoratius simples com càmeres fotogràfiques antigues, postals i pòsters anys 50. El més important encara que ajuntem elements de dècades diferents tot el conjunt ha de donar una sensació de simple harmonia. Els dissenys geomètrics i florals són òptims per a aquest tipus de decoració.

Li agradaria saber més sobre els nostres serveis d’interiorisme? Contacti amb nosaltres Estarem encantats d’ajudar-li!

Ambients estil vintage

L’estil vintage és una de les tendències més vigents en l’actualitat. L’interiorisme vintage està molt de moda en la decoració d’interiors, és un estil basat en la fusió d’elements decoratius o mobiliari de diferents dècades amb elements actuals. Una de les característiques de l’estil vintage és usar elements d’èpoques anteriors per donar-los una nova vida, combinats amb elements actuals per crear ambients d’una estètica única.

Pis de tipus loft - Interiorisme Vintage

La decoració vintage pueder inspirar-se en una època o dècada concreta. O per contra, fusionar elements moderns o contemporanis, amb diferents tipus de mobiliari o elements d’èpoques diferents, combinats entre si per crear un ambient més eclèctic i personal.