SOBRE NOSALTRES

Estudio interiorismo Barcelona

Quan un client encarrega a Estudio Romanelli un projecte, ja sigui aquest d’arquitectura, interiorisme o decoració, compta amb la garantia d’un èxit segur. Ens dediquem a desenvolupar projectes ajustats a les necessitats de cada client, però el més important és que disposem d’un sòlid equip de professionals que investiga i està sempre al corrent de les principals novetats del sector per poder donar resposta i trobar la millor solució al client , amb un alt estàndard de qualitat, a part de la gran experiència consolidada al llarg dels anys en l’àmbit nacional i internacional.

La direcció de l’estudi Estudio Romanelli és portada per l’Arquitecte i Interiorista Daniele Romanelli que ha portat a terme al llarg dels anys projectes nacionals i internacionals en col·laboració amb estudis de fama mundial com ara EMBT (Miralles Tagliabue – Barcelona) o Terragni Studio ( Com – Itàlia).

Som conscients de la necessitat de conèixer diferents cultures i estils constructius i això només s’aconsegueix amb l’experiència adquirida al llarg dels anys a partir del dur treball, la passió, la investigació i l’interès per descobrir nous conceptes i desenvolupar noves idees per integrar-les en la nostra vida quotidiana.

Afrontem cada projecte de forma personalitzada, sabem que els nostres clients necessiten un servei que s’adapti a les seves necessitats.

Triar el nostre estudi no vol només dir triar el millor disseny, sinó que significa també triar la màxima qualitat.

Estudio Romanelli distribueix les millors marques en l’àmbit nacional i internacional i el nostre equip de professionals experts en el sector de la decoració i mobiliari podran assessorar i guiar-lo en la correcta elecció de les peces que més s’adaptin al seu estil ia les seves necessitats, perquè no és tasca fàcil buscar entre l’enorme quantitat de propostes que el mercat ens ofereix.

Disposem de la millor selecció de firmes que produeixen mobles clàssics, moderns i contemporanis: salons, dormitoris, banys, cuines, mobles per a exterior i també per a oficines i tots les peces necessàries per moblar i decorar el seu espai amb un estil únic i inimitable, típic del disseny italià garantit amb el segell “Made in Italy”.

Ens diferencia la creativitat d’un projecte a mida, complementat per una gestió de projecte ben organitzada que és la clau de l’èxit en el desenvolupament del procés i l’execució del treball.