ESTILS DE DECORACIÓ

El nostre estudi es distingeix per la capacitat dels nostres arquitectes i interioristes d’adaptar a l’estil propi del client. No som un despatx amb un estil únic en el qual el client s’ha d’adaptar, si no tot el contrari. Tenim un mètode i una mentalitat molt obertes, i som capaços d’adaptar el nostre estil a què busca el nostre client.

A la primera visita amb el client és important definir l’estil base del projecte i, en el cas el client no ho tingui clar, els professionals que componen Estudio Romanelli els guiaran per triar l’estil que més s’adapta a la seva personalitat. Sabem que l’estil és una cosa molt personal, per això necessitem conèixer l’usuari per proposar el projecte mes acord als seus gustos.

Hem seleccionat diversos estils i exemples diferents perquè els nostres clients puguin escollir entre les idees de decoració i poder treballar i desenvolupar el projecte amb la seguretat d’encertar en el gust de l’usuari. A més estem oberts a qualsevol proposta per part del client, cada nova idea és un repte que afrontarem amb passió i dedicació.

L’estil de cada projecte es tradueix en peces de mobiliari i objectes de decoració basats en el gust per les coses belles.

Cada membre del nostre equip comparteix en cada procés del projecte l’amor per l’estètica. Tenim un profund coneixement dels materials i les tècniques. A més l’eficiència en la gestió de projectes ens permet controlar els temps de lliurament i el pressupost.

A Estudio Romanelli som capaços de trobar la millor solució i de realitzar qualsevol tipus de projecte ja sigui aquest d’arquitectura, interiorisme o decoració, sigui quin sigui el gust personal del client, l’estil, la forma de viure o de treballar i independentment la dimensió del espai.

Aquests són els principals estils de decoració que es solen treballar en Estudio Romanelli:

Decoració Clàssica: Mobles antics i antiguitats, ambients refinats, elegants, càlids i familiars. Colors sobris i tonalitats clares.

Decoració moderna: Mobles de disseny, materials sintètics i tecnològics, línia pures, netes i simples. Colors neutres. Espais lluminosos.

Decoració Contemporània: Mobles moderns, elements funcionals, simples i versàtils. Ús de les ultimes tecnologies com la domòtica. Important ocupació de la il·luminació artificial.

Decoració Minimalista: Espais rigorosos i geomètrics però elegants i funcionals. S’elimina qualsevol excés. S’evoca la puresa de l’essencial en colors i formes.

Decoració Rústica: Ambients acollidors, romàntics i relaxats típics de les cases de camp. Important ús de la fusta i elements naturals. Elements decoratius artesanals.

Decoració Vintage: Mobles i elements decoratius típics de la dedada dels 50 ‘si 60’ s. Dissenys geomètrics i florals. Ús d’estampats i papers pintats. Colors pastís o clars. Objectes retro.

Decoració Eclèctica: Mescles d’estils diferents, objectes de decoració d’origen variat i combinació d’elements d’èpoques diferents. Estil molt personal però amb combinacions molt calculades.

Contacti amb nosaltres i demani el seu pressupost gratuït sense cap compromís

.