BOTIGA DIFFERENT BARCELONA – TRANSFORMACIÓ DE UNA BOTIGA EN UNA SETMANA

 


Aquesta petita botiga situada a Barcelona al C / Llibreteria, un dels carrers més turístics del barri Gòtic necessitava un canvi radical, l’estat actual de la botiga era bàsic, sense cap atractiu i de poca qualitat.

Els clients buscaven un estudi d’interiorisme capaç de transformar completament el local en un breu temps i ademés necessitaven una nova imatge a nivell conceptual i corporatiu.

En Estudio Romanelli hem aconseguit fer tota la transformació en tot just 7 dies de treball, en el mateix temps una altra part del nostre equip s’ha encarregat de l’estudi de la imatge corporativa, dissenyant un logotip fresc i actual que complementava perfectament la imatge de la botiga.

El concepte de DIFFERENT BARCELONA és una botiga de regals i souvenirs que es diferencia de la majoria de botigues d’aquest gènere. A Barcelona hi ha centenars de botigues que venen els mateixos articles. En Different Barcelona es proposen objectes i regals seleccionats i dissenyats per marques i artistes locals.

L’interiorisme de la botiga és molt senzill, hem revestit totes les parets amb taulers OSB, els prestatges i els mobles estan fets amb taulers de DM envernissats. D’aquesta manera vam crear un contrast calculat entre parets i mobiliari.

Part de les parets estan pintades amb el mateix verd del logo i la fusteria exterior està pintada amb el mateix groc mostassa. Al fons de la botiga a la zona de la caixa hem folrat les parets amb el mateix tauler OSB però en aquest cas es va pintar de color blanc, mantenint l’estètica i la textura del tauler però conferint a l’espai més lluminositat i amplitud.

Hem restaurat el sòl antic original de terratzo verd, polit i abrillantat.

I com a decoració complementària hem combinat al sostre 3 campanes industrials i els llums aranya dissenyades pel nostre estudi i recurrents en els projectes de Estudio Romanelli.

El més important demandat pels clients per a aquest projecte era la rapidesa en l’execució i en Estudio Romanelli ho hem aconseguit en tot just una setmana de treball, complint les expectatives dels clients sota tots els aspectes.