Estudi d’ Interiorisme a Barcelona

Et donem la benvinguda a Estudio Romanelli, estudi d’interiorisme i arquitectura ubicat a Barcelona. Un estudi nascut amb l’objectiu de convertir els somnis dels nostres clients en realitat. Per a això, comptem amb els millors professionals i una sòlida trajectòria d’anys d’experiència que ens avala. Explica’ns la teva idea. Estarem encantats de fer-la realitat.

Estudi interiorisme Barcelona
Projectes interiorisme Barcelona
Interiorista Barcelona
Estudi d'interiorisme a Barcelona
Decoradors interioristes a Barcelona
Decoradors d'interiors Barcelona
Daniele Romanelli - Interiorista Barcelona

Daniele Romanelli

L’estudi Estudio Romanelli està dirigit per l’arquitecte i interiorista Daniele Romanelli. Facultat d’Arquitectura de Milà, especialista en disseny i decoració d’interiors. Es va instal·lar a Barcelona el 2006 amb la intenció de fusionar el millor de l’estil italià amb el millor de l’arquitectura barcelonina

La nostra filosofia és gestionar cada projecte de la forma més còmoda per als nostres clients, per això oferim:
  • Pressupostos reals, clars i sense sorpreses.
  • Honoraris 0% per a projectes i reformes integrals.
  • Gestió econòmica independent per cada projecte.
  • Serveis integrals i amb interlocutor únic.

La nostra forma de treballar clara i dinàmica, amb presència directa constant en obra simplifica l’organització del projecte i ens permet complir amb els temps de treball establerts sense sobrecostos innecessaris.

Decoració d’Interiors Barcelona

Si us interessa tenir més informació sobre la metodologia de treball del nostre estudi d’interiorisme, plantejar-nos una reforma integral, rebre assessorament sobre decoració d’interiors o realitzar un projecte d’interiorisme amb un interiorista professional. Només ha de concertar una reunió al nostre estudi d’interiorisme de Barcelona.

Interiorisme Estudio Romanelli està ubicat al C/ Enric Granados 135, a ple barri del Eixample, Barcelona.

Poseu-vos en contacte amb Estudio Romanelli. Escoltarem les vostres propostes i ens posarem a treballar per donar forma a les vostres idees i poder-les dur a terme de forma eficaç.