INTERIORISME i MOBILIARI APARTAMENT LES CORTS

Reformes de cuines a Les Corts, Barcelona

Reforma Integral a les Corts, Barcelona

Aquest habitatge està situat a la Av. Tarradellas de Barcelona a la zona de les Corts, té una superfície d’uns 100m2 i necessitava una reforma integral.

Condicions inicials de la reforma

Els nous propietaris d’aquest pis són una família de 4 persones i necessitaven un saló, menjador i cuina en un únic espai, 3 habitacions, 2 banys i una cambra de planxa.

La distribució d’aquest apartament estava força fragmentada i marcada per una paret estructural col·locada longitudinalment a l’habitatge, que dividia l’apartament en dues zones al llarg del passadís.

Les habitacions de la façana exterior són molt lluminoses. En aquest projecte s’han col·locat a la zona de la façana les dues habitacions cadascuna per les dues filles de la parella, una àmplia habitació de matrimoni amb vestidor i la zona de dia. És en aquesta zona amb un espai diàfan on decidim integrar el saló i la cuina. Hauria estat genial poder incorporar l’espai del passadís a la zona de dia, però només va ser possible obrir la paret longitudinal només amb els 2 passos prexistents. Aquests passos es poden tancar amb dues portes corredisses amb guia encastades al sostre del passadís.

Pla d’obres

La proposta executada finalment per Estudio Romanelli interiorisme inclou un canvi de la distribució de les dues habitacions individuals. Altres dels canvis conseqüència de les reformes, són l’enderrocament de la paret lateral que feia de separació, per poder unir l’habitació contigua i convertir-la en vestidor.

Cuina i banys

Pel que fa a la cuina antiga, l’hem convertit en l’habitació de planxa i hem cedit una mica d’espai al bany. Aquest lavabo anteriorment estava al costat, transformant-lo en un bany complet amb un estil força neutre per a l’habitació principal. L’altre bany s’ha reformat completament s’han col·locat unes rajoles rectangulars estil metro NY, de color verd ampolla, combinant les rajoles amb un mobiliari de roure massís.

Per als mobles de cuina es va optar pel disseny d’una cuina a mida de color blanc, combinat amb algunes portes de roure a joc amb terra. El taulell és de la marca Neolith model Retrostone.

Sòl de parket

Un altre dels canvis realitzats durant la reforma d’aquest apartament, és un terra massís flotant de fusta natural, fabricat a base de fusta de roure raspallat de la marca de parket Junckers.

Armaris a mida

Tots els armaris de l’habitatge han estat dissenyats i fabricats a mida: els armaris de paret per a les habitacions, el vestidor per a l’habitació principal, el moble guarda-roba per al rebedor i el moble per a la cambra de planxa, a més d’un petit moble per al televisor a joc amb els mobles de cuina.

Durada de la reforma

La reforma completa d’aquest apartament ha durat aproximadament 3 mesos des dels enderrocs fins al lliurament de les claus als clients.

Fotografies de l’habitatge

En aquest cas el pis s’ha fotografiat sense els mobles, ja que els clients han decidit mudar-se i tornar a utilitzar part dels mobles que tenien a la seva antiga vivenda.

Plànol del projecte d'interiorisme i reforma completa a Les Corts, Barcelona