PARQUET JUNCKERS

Junckers

Els parquets Junckers són sòls únics de fusta massissa i no hi ha dos sòls iguals. Quan entrem en una habitació el sòl és el primer que atrau la nostra atenció i defineix l’ambient de l’estada determinant les bases per a la decoració de la resta dels elements del projecte. El parquet és el primer moble d’una estada.

Junckers és una empresa ubicada a Dinamarca i és una de les grans marques en el sector de la fusta a nivell europeu i mundial a més de ser el major fabricant de sòls de fusta massissa. L’objectiu principal de l’empresa és produir materials d’alta qualitat basant-se en l’experiència acumulada al llarg de gairebé 100 anys de treball ia través d’una estreta col·laboració amb arquitectes, interioristes, constructors i professionals del sector de la construcció. Junckers és una empresa líder en fabricació i subministrament de tarimes massisses especialment concebudes per a projectes d’arquitectura, interiorisme i instal·lacions esportives.

Els parquet Junckers es produeixen en una multitud de dissenys i tipus de fusta, a més triant aquestes tarimes massisses el client final gaudirà d’un sòl d’alta qualitat, atemporal, funcional i dissenyat per resistir al desgast i per durar al llarg dels anys.

Junckers ofereix una àmplia selecció de fustes, des de la fusta en tonalitats daurades com el Fresno fins a altres fustes més exclusives i exòtiques amb la Jatoba o el Merbau. Tots els sòls Junckers són totalment naturals, càlids i tenen identitat pròpia.

Tots els parquet Junckers tenen una cura fàcil i un manteniment molt pràctic. La marca posa a disposició de l’usuari també netejadors propis a més de vernissos, oli i tot tipus d’accessoris. Seguint les instruccions de neteja i manteniment la tarima massissa durarà tota una vida.

Contacti amb nosaltres i els ajudarem a triar un sòl únic i d’alta qualitat

.