COM TREBALLEM

metodo

A Estudio Romanelli realitzem cada projecte, ja sigui d’arquitectura, interiors o decoració, de forma personalitzada i adaptat a les necessitats de cada usuari.

Som un equip format per arquitectes, interioristes, decoradors dedicat a buscar la solució més adequada a cada projecte, proposant diverses alternatives especialment adaptades a les necessitats del client conjuntament amb diverses opcions d’estils. Fusionem el costat estètic amb el funcional perquè estem segurs que això és la clau per garantir un projecte reeixit i l’única forma de satisfer també el client més exigent.
Som conscients que cada projecte ha de ser tractat d’una manera especial, perquè cada client té les seves pròpies necessitats i un pressupost ben definit. El pressupost és clau en el desenvolupament del projecte perquè defineix les qualitats del projecte.

Sabem que la contractació de diverses empreses que intervenen en l’execució d’una rehabilitació o reforma provoca inconvenients i preocupacions per part del client, per aquest fet Estudio Romanelli està especialitzada en reformes integrals i treballem com a contractistes, el client tindrà d’aquesta manera un únic intermediari .

Nosaltres posarem a disposició del client un equip d’industrials experts en els diversos sectors en grau de satisfer les necessitats de cada projecte, estudiant i escollint en cada procés la millor opció.
La implicació d’un únic interlocutor agilitza el procés de desenvolupament i execució de la reforma del seu habitatge, a més simplifica la gestió de projecte evitant d’aquesta manera problemes de coordinació i elimina els sobrecostos innecessaris. El procés de reforma ve dut a terme sota una exhaustiva coordinació, un seguit control i assessorament eficient que garanteixen el compliment dels terminis de lliurament pactats i el compliment dels pressupostos.

El nostre treball es desenvolupa en les següents fases:

– Anàlisi i propostes conceptuals
– Projecte i lliurament de pressupost
– Tramitació documentació i permisos d’obra
– Contractació d’industrials, subministraments i proveïdors
– Interiorisme i estudi d’il·luminació
– Execució i direcció d’obra
– Documentació final d’obra i butlletins instal·lacions
– Decoració, mobiliari i assessorament compres objectes de decoració i art

Servei de relooking
A Estudio Romanelli a més disposem del servei de “relooking” que permet canviar completament els ambients del seu habitatge o local en el cas el client busqui condicionar la seva propietat per facilitar la seva venda o lloguer. També disposem de servei de “home staging” gràcies al qual podem moblar tots els ambients de manera temporal fins que no es tramiti la venda de l’immoble.
Contacti amb nosaltres i demani el seu pressupost gratuït sense cap compromís