SERVEIS D’ARQUITECTURA

Projecte d'Arquitectura en 3D

DEFINICIÓ D’ARQUITECTURA

L’arquitectura no és simplement construir un edifici, sinó que remet a l’expressió directa dels espais de la vida dels homes i les dones, el que en realitat li atribueix un valor nou i mes important, un nou significat.

Projectar un edifici significa “pensar”, només d’aquesta manera es pot barrejar el factor humà amb el lloc, amb la necessitats de l’home, de manera plausible, conseqüent i organitzada. Per fer tot això cal ser conscients i tenir sensibilitat quan s’opera en el vast inventari de les possibilitats disponibles, sabent interpretar cada situació específica i trobant la solució més idònia, i bella, de l’expressió.

ESTUDI D’ARQUITECTURA

Dibuixos d'arquitectura alçats

A Estudio Romanelli estudi d’arquitectura a Barcelona, ​​combinem les necessitats, valors, i les expectatives en la consecució de projectes d’arquitectura únics, específics i individuals.

Afrontem cada projecte de manera específica i vam trobar la solució més apropiada per a cada tema en qüestió. Considerem la satisfacció del client com una màxima idenpendientemente del tipus de projecte, ja siguin reformes integrals, projectes d’arquitectura, d’interiorisme o decoració.

Un cop analitzades les necessitats de cada cas, interpretem i desenvolupem el projecte, perquè en tots el projectes hi ha unes necessitats i uns somnis amagats que cada bon arquitecte ha de saber buscar i desenvolupar. Aquesta recerca és sempre el més complicat de l’arquitectura, i alhora el que ens enamora del nostre treball.
Li agradaria saber més sobre els nostres serveis d’arquitectura? Contacti amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar.

Plànol d'arquitectura