SERVEIS

Estudi d'interiorisme a Barcelona

Qui escull els serveis de Estudio Romanelli no només escull un disseny i un estil únic fet per durar en el temps.

En Estudio Romanelli oferim tot tipus de serveis per orientar, proposar i assegurar la millor solució per a qualsevol projecte d’arquitectura i interiorisme així com també, decoració, rehabilitació, disseny d’interiors, direcció i execució d’obra i qualsevol tipus de reforma en general.

El nostre objectiu és la completa satisfacció del nostre client plasmant la seva filosofia de vida, amb la garantia de la major qualitat en el projecte desenvolupat per a les seves exigències i necessitats. Tots els serveis contractats i signats pel nostre estudi estan fets per perdurar durant els anys i compten amb la màxima garantia després del lliurament.

Estudio Romanelli LI OFEREIX ELS SEGÜENTS SERVEIS:

ARQUITECTURA INTERIOR

Arquitectura interior - vista menjador després de la reforma

Projectes integrals d’arquitectura: El nostre equip de professionals treballa des del primer esbós fins al lliurament de claus de l’obra finalitzada, per oferir als nostres clients la millor solució i proposta adaptada a les seves necessitats tant estètiques com funcionals d’una manera totalment personalitzada complint amb tots els objectius fixats.
En el nostre estudi d’arquitectura desenvolupem amb l’ajuda de col·laboradors externs totes les fases del projecte ja sigui residencial, corporatiu o comercial.

INTERIORISME

Arquitectura interior - grafit original que va aparèixer a l’retirar el paper pintat

Projectes d’interiorisme: Després d’una primera visita amb el client i un cop definits els objectius, pautes estètiques i tipus de projecte, el nostre estudi d’interiorisme proporciona una proposta creativa que s’adapta a les exigències i estil dels nostres clients a través de la transformació i interpretació dels espais existents.

El projecte d’interiorisme es complementa amb un estudi i selecció de peces de decoració coherents amb la identitat del client. Comptem amb un equip de professionals que cuiden al màxim el detall i la qualitat dels acabats així com amb les millors marques de disseny nacionals i internacionals. El resultat és un disseny de qualitat única que satisfà a tots els nostres clients.

DECORACIÓ D’INTERIORS

Arquitectura interior - vista menjador després de la reforma

Decoració d’espais: Gràcies al nostre equip d’interioristes i decoradors som capaços de donar una nova imatge a qualsevol espai sense la necessitat de canvis de distribució, intervenint només sobre l’existent. El nostre servei de decoració és molt pràctic i ràpid perquè permet canviar completament la imatge dels ambients sense la necessitat d’obres.

Busquem la millor solució i ens adaptem a l’estil i pressupost del client, oferint sempre la millor qualitat-preu entre les millors marques de disseny. Els nostres clients poden encarregar la decoració des d’un simple saló fins a la decoració de tot l’habitatge, oficina o local comercial amb el concepte claus en mà. El servei de “relooking” permet canviar completament els ambients d’un habitatge en el cas el client busqui condicionar la seva propietat per facilitar la seva venda o lloguer. Disposem a més del servei de “Home staging” gràcies al qual podem moblar tots els ambients de manera temporal fins que no es tramiti la venda.

REFORMES INTEGRALS

Arquitectura interior - Escala de xapa de ferro plegada

Reformes (rehabil-litació i restauració) : Coordinem tots els aspectes del procés de reforma i rehabilitació per dur a terme el procés constructiu. Som responsables de la direcció d’obra de cada projecte des de les fases inicials fins a la finalització dels treballs de reforma. Ens encarreguem de la rehabilitació des d’un petit habitatge fins al conjunt d’un edifici.

Cada projecte és diferent i ens encarreguem d’aconseguir el millor preu garantint la major qualitat, controlant els terminis d’execució.

DOMÒTICA

Arquitectura interior - vista menjador després de la reforma

Domòtica: Estudiem les necessitats de cada cas i oferim la solució més idònia a cada client. Els nostres col·laboradors experts en domòtica desenvolupen un sistema de programació que coordina estalvi energètic, confort, seguretat, comunicacions i accessibilitat.

Amb el sistema de domòtica les possibilitats són infinites i personalitzades per a cada cas i necessitat. Gràcies a un sistema centralitzat i amb connexió a internet, el client pot gestionar còmodament des de qualsevol dispositiu mòbil i des de qualsevol ubicació totes les funcions instal·lades en el sistema de domòtica, com pot ser el control a distància de la ilumininación, calefacció, alarma, reg , obertura portes i finestres, etc. Això permet la total tranquil·litat tot i estar fora de casa.

GESTIÓ DE PROJECTES

Arquitectura interior - Plano d’habitatge

Gestió de projectes: Desenvolupem i optimitzem cadascuna de les fases del projecte per aconseguir els objectius a complir donant una resposta ràpida i efectiva a les necessitats de cada cas. Gràcies a un equip de professionals experimentats podem desenvolupar qualsevol tipus de treball plantant cara a qualsevol limitació inicial o que pugui sorgir al llarg de l’execució del projecte.

Cada cas és un desafiament per a nosaltres ja que cada repte el superem amb motivació i organització gràcies al desenvolupament d’habilitats tècniques i estratègies a seguir en cada projecte d’arquitectura, interiorisme, decoració, reforma etc. Gestionem el procés avaluant contínuament els costos, les qualitats i els terminis d’execució.

Interiorisme, reformes integrals i decoració a Barcelona