GESTIÓ DE PROJECTES

A Estudio Romanelli som conscients que un bon projecte (independentment que sigui d’arquitectura, interiorisme o decoració) necessita una bona planificació perquè el resultat final sigui el desitjat. La gestió de projecte té una importància vital i té la finalitat principal d’organitzar tot el procés constructiu i totes les activitats que componen aquest desenvolupament.

El nostre equip de professionals gestiona tot el procés, des de la primera visita amb el client on vam començar a plasmar les idees principals del projecte i l’estimació de costos, fins al lliurament i finalització de l’obra.

Acompanyem als nostres clients en todasy cadascuna de les etapes de durada d’un projecte d’arquitectura i interiorisme:

Anàlisi: Durant aquesta etapa, el nostre objectiu es resumeix en estimar el treball a realitzar i planificar les activitats d’aquest procés, identificant els elements principals que influeixen en aquest procés i calculant els treballs a realitzar. Així mateix, en aquesta fase es programen les tasques i estableixen els temps de lliurament. A Estudio Romanelli disposem d’una àmplia experiència adquirida al llarg de molts anys i projectes que ens permet organitzar les tasques de tot el projecte i calcular possibles costos extres ja per endavant evitant així incòmodes sorpreses cara al client.

Disseny: En aquesta fase es defineixen conjuntament amb el client totes les idees a desenvolupar i l’equip de Estudio Romanelli amb els seus interioristes, arquitectes i decoradors proposa diverses opcions basades en les necessitats de cada client. Una vegada que el client ens dóna la seva aprovació, es procedeix a preparar tots els plànols i dissenys necessaris al correcte avanç del projecte conjuntament amb un pressupost detallat i un programa dels temps.

Planificació: L’objectiu de la planificació és organitzar i definir els treballs a executar, establint recursos, temps i costos, per dur a terme de manera correcta tot el procés del projecte. Aquesta tasca serveix per a la programació general del projecte, planificant en el temps els treballs, les tasques i assignant els recursos necessaris a cada activitat. Aquesta planificació detallada permet concretar amb exactitud l’import total dels costos del projecte.

Seguiment i control: El seguiment i el control de les activitats és un de l’els processos mes importants de tot el desenvolupament del projecte, i sens dubte una de les nostres prioritats. Per poder garantir un correcte seguiment del projecte, el nostre cap d’obra dedicarà tot el temps necessari per vigilar el correcte avanç de tots els processos. Si es detecta qualsevol possible contratemps, es analitzar ràpidament la causa i s’intervé per restablir el termini de lliurament correcte.

A Estudio Romanelli som molt meticulosos a seguir el desenvolupament de cada fase i dediquem particular atenció al procés constructiu ia la direcció d’obra vist que aquesta ultima garanteix que els acabats i els detalls s’executin de la forma correcta, precisa i amb alta qualitat.

Li agradaria saber més sobre la nostra gestió de projectes d’arquitectura i interiorisme? Contacti amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar.

Sol·liciti una visita amb Estudio Romanelli sense cap compromís

.

Gestión de proyectos de refomas integrales en Barcelona