PROJECTES D’INTERIORISME

AGA_G.V.CARLESIII_007

A Estudio Romanelli realitzem projectes d’arquitectura, interiorisme i decoració amb extrema professionalitat i amb la garantia d’anys d’experiència que ens avalen i ens permeten aconseguir sempre un excel·lent resultat.

El nostre equip de professionals afronta cada projecte com un nou repte. Creiem que cal treballar amb passió i dedicació i sobretot cal adaptar-se a les necessitats de cada client, perquè per al nostre estudi a cada projecte és especial i únic.

ESTUDI D’INTERIORISME

Estudi d'interiorisme Barcelona

El nostre estudi es distingeix per la capacitat dels nostres arquitectes i interioristes d’analitzar i estudiar les necessitats de cada client i convertir-les en un projecte innovador adaptat a l’estil i pressupost de l’usuari. La nostra filosofia ens s’autoexigeix ​​crear nous projectes, especials i de qualitat en cada cas.

Des del principi del procés busquem sempre idees noves i adaptem els conceptes a la personalitat del client. A Estudio Romanelli se’ns caracteritza per l’originalitat i l’exclusivitat. Som únics i especials. Qui escull els serveis del nostre estudi, a més a més del disseny i de l’estil únic, tria una gran professionalitat i una gestió de projecte impecable que ens permet dur a terme els nostres projectes sota un estricte control i un assessorament continu que garanteixen el compliment dels pressupostos i terminis de lliurament pactats.

El principal objectiu de cada treball és la completa satisfacció dels nostres clients plasmant en cada projecte la seva pròpia filosofia de vida i desenvolupant el procés en base a les seves exigències i necessitats. A més Els serveis contractats amb el nostre estudi estan fets per durar al llarg dels anys comptant amb la màxima garantia després del lliurament de claus.

REFORMES INTEGRALS CLAU EN MÀ

A més Estudio Romanelli està especialitzat en reformes integrals i treballem com a contractistes. D’aquesta manera, l’usuari tindrà un únic intermediari. Treballem d’aquesta manera perquè sabem que la contractació de diverses empreses provoca inconvenients i retards a l’hora de l’execució d’obra. Gestionem tot el desenvolupament de l’obra des del principi fins al lliurament de claus. Disposem d’un equip d’industrials experts en diversos sectors en grau de satisfer les necessitats de cada projecte, estudiant i escollint en cada procés la millor opció. La implicació d’un únic interlocutor agilitza el procés de desenvolupament i execució de l’obra. D’aquesta manera s’eviten problemes de coordinació entre industrials i elimina els sobrecostos innecessaris que es poden originar d’una mala gestió de l’obra.

El nostre equip d’arquitectes, interioristes, decoradors i els professionals de cada sector es dediquen des del primer moment a buscar les solucions més adequades per a cada cas. Els nostres serveis s’adapten no només a les necessitats de cada client si no també a la funció i ús de cada projecte, ia aquest sigui residencial o comercial. Fusionem el costat funcional amb l’estètic perquè és la clau per garantir un resultat reeixit i l’única manera de satisfer també el client més exigent.