INTERIORISME ECLÈCTIC

La decoració eclèctica és caracteritzada per la personalitat de les persones que viuen a la casa. Aquest estil no es basa en una pautes a seguir a l’hora de decorar, els mobles i els objectes de decoració tenen un origen variat i combinen elements d’èpoques diferents en el mateix ambient.

Cal posar atenció a la decoració, perquè no pot ser una barreja sense criteri i desorganitzada. És important triar peces de mobiliari i decoració que es complementin entre elles encara que siguin d’estils diferents. L’estil eclèctic creant un versió personalitzada del que l’habitant considera com un estil propi. És un estil difícil d’aconseguir ja que cal evitar que sembli que s’hagin col·locat elements a l’atzar, les combinacions han d’estar calculades meticulosament dins d’un patró específic.

Elements de l’interiorisme d’estil eclèctic

Els ambients han de ser harmònics i les línies millor si són simples i netes. És important l’ús de la tapisseria, textures i estampats. Els colors poden ser contrastants.

Si s’utilitzen elements en metall, fusta o plàstic caldrà combinar aquests mateixos materials amb objectes de decoració i acabats en el mateix espai. Els tèxtils com cortines, catifes i teles hauran de barrejar textures i estampats. En la decoració eclèctica és fonamental és ús del color, la paleta de colors ha d’estar molt ben definida des del principi, vist que ha de ser l’element d’unió de tots els espais i farà que tots els ambients combinin a la perfecció tot i que haguem escollit peces de diferents estils i èpoques.

Si desitja un estil de decoració que diferenciï la seva casa de les altres aquest és un estil perfecte per aconseguir aquest propòsit.

Li agradaria saber més sobre els nostres serveis d’interiorisme? Contacti amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar.

Sol·liciti una visita amb Estudio Romanelli sense cap compromís

.