INTERIORISME RESIDENCIAL

Servicios de Interiorismo en Barcelona

A Estudio Romanelli ens dediquem a projectar i decorar espais residencials. Ens encarreguem del procés complet, vam dissenyar la distribució de l’habitatge amb particular atenció a les exigències de cada client.

Desenvolupem les idees i els conceptes en base a l’estil propi de l’usuari, triant els materials i el mobiliari més va adaptar a cada projecte. Disposem de tècnics especialitzats en la tramitació de tota la documentació necessària, contractem als professionals de cada sector i subministrem tots els materials, mobiliari i objectes de decoració, és a dir, ens encarreguem de tota la reforma o rehabilitació d’un habitatge des de l’inici fins el lliurament de les claus. Oferim solucions personalitzades, integrals i adaptades a qualsevol necessitat.

Dur a terme un projecte d’interiorisme amb èxit no és tasca fàcil, per això cal confiar el projecte i la reforma a una empresa que no només sàpiga dissenyar uns espais acollidors i confortables sinó que també pugui gestionar tot el procés d’una forma organitzada, constant i sobretot que compti amb els millors professionals dels diversos sectors.

Quan vam decidir emprendre la reforma del nostre habitatge, necessitem de professionals que ens guiïn al llarg de tot el procés constructiu, des de les idees inicials fins al final de l’obra. Quan anem a realitzar la rehabilitació d’un habitatge és de vital importància organitzar tots els treballs per a un correcte desenvolupament de tot el procés. Estudio Romanelli aporta assessorament als nostres clients al llarg de tot el procés d’interiorisme:

Definició de necessitats: El nostre estudi d’arquitectura interior dedica les primeres reunions amb el client a determinar i definir quins són els objectius i l’estil del projecte d’interiorisme. És fonamental definir els objectius des d’un principi per poder dur a terme la reforma d’un habitatge d’una forma reeixida i de manera satisfactòria per al client complint amb totes les seves expectatives.

Distribució: Un cop determinades les necessitats, hem de focalitzar el nostre esforç a buscar la distribució que més s’adapti a nosaltres i sobretot que compleixi amb els objectius que hem definit.

Pressupost: És important definir des del principi els costos del projecte. Encara que ens plantegem diferents opcions hem de tenir sota control quins són els costos que comporta cada alternativa. En el nostre estudi d’interiorisme disposem de professionals que controlen des de les fases inicials del projecte tots els costos del procés constructiu. Una bona gestió de projecte ens garanteix el control sobre el pressupost i ens permet evitar sobrecostos.

Contractació: Abans de contractar les empreses i als professionals que intervindran en els treballs de reforma del nostre habitatge necessitem comparar molts pressupostos d’empreses que puguin oferir els seus serveis. Aquesta tasca és molt complicada per a una persona no experta en aquest sector. A Estudio Romanelli treballem com a contractistes des de molts anys i disposem d’una àmplia plantilla de professionals amb els quals hem realitzat nombroses obres. D’aquesta manera podem escollir els professionals més adients per a cada treball i que millor s’adaptin al pressupost d’una obra en concret. A més, el nostre estudi d’interiorisme sol ser l’únic interlocutor amb el client, d’aquesta manera es pot simplificar enormement el procés de contractació dels industrials i donar resposta immediata a les inquietuds dels clients.

Garanties: Per a la tranquil·litat del client i dels veïns és indispensable contractar una empresa amb una assegurança de responsabilitat civil per poder fer front a qualsevol avaria o desperfecte que es pugui ocasionar en el transcurs de les obres. En Estudio Romanelli garantim tots els nostres treballs, oferint als nostres clients el millor servei amb una relació qualitat-preu incomparable, a més de la tranquil·litat d’un èxit segur en la reforma del seu habitatge.

Permisos: És molt important conèixer i tramitar tots les llicències necessària per a la realització d’una reforma o rehabilitació. Hi ha diferents tipus de permisos en base als treballs a executar en l’habitatge. Per evitar desagradables sorpreses cal presentar als organismes competents tota la documentació necessària a l’obtenció del permís corresponent. En el nostre estudi d’interiorisme a Barcelona disposem d’arquitectes, enginyers i aparelladors que s’encarreguen de dur a terme tots els tràmits necessaris a l’hora de l’obtenció de les llicències i permisos inherents.

Participació: En el nostre estudi d’arquitectura interior ens encarreguem del procés complet des de les idees inicials fins al lliurament de claus. Desenvolupem els conceptes i els dissenys de projecte i ens encarreguem de la tramitació dels permisos inherents. Ens dediquem a la direcció d’obra i gestió de projecte. Som contractistes i disposem de tots els industrials i professionals necessaris per dur a terme amb èxit i satisfacció la reforma i decoració de la seva llar.

Li agradaria saber més sobre els nostres serveis d’interiorisme residencial? Contacti amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar.

Sol·liciti una visita amb Estudio Romanelli sense cap compromís

.

SALON BLANES

Vista de la cambra de bany - Reforma realitzada per Estudi Romanelli