REFORMES INTEGRALS

Reformes integrals a Barcelona

Has pensat en la reforma del teu habitatge o local comercial però no saps com gestionar-la?

REFORMES INTEGRALS CLAU EN MÀ

A Estudio Romanelli oferim un servei de reformes integrals que no només es basa en el projecte i l’execució de l’obra, sinó també en l’interiorisme i la decoració dels espais, totalment adaptat a les necessitats i pressupost dels nostres clients.

Els arquitectes i interioristes d’ Estudio Romanelli són experts en reformes integrals i s’ocuparan de tramitar tota la documentació necessària per a l’obtenció dels permisos d’obra indispensables per a un correcte desenvolupament de tot el procés.

Quan decidim emprendre la reforma de la nostra casa, apartament o local comercial, les consideracions que ens hem de plantejar són moltes, principalment hem de valorar l’entitat dels treballs que necessitem fer, és a dir, hem d’entendre si el nostre pis necessita només una actualització o us cal una rehabilitació completa per donar-li a la seva propietat un nou look i començar a gaudir de la nostra casa de forma diferent, més còmoda i concorde a les nostres necessitats, gustos i estils. Per tot això, a Estudio Romanelli, ens agrada acompanyar els nostres clients durant tot el procés, des de l’etapa de definició de presupesto, passant per la gestiónde l’obra i hastala lliurament de claus.

Empresa reformes integrals Barcelona

El nostre equip d’experts en el sector de la reforma, arquitectura, interiorisme i decoració els assessoraran sobre com dur a terme la millor rehabilitació i adaptant-la a les seves necessitats estètiques i funcionals. Treballem com a contractistes, d’aquesta manera podem gestionar en primera persona tot el procés evitant sobrecostos i desviacions en els temps de lliurament. Així mateix, posem a la seva disposició un cap de projecte, amb qui podrà debatre totes les eleccions estètiques, distributives, de materials i tots aquells dubtes que vagin sorgint al llarg del transcurs de l’obra.

Reforma integral llave en mano en Blanes

REFORMES INTEGRALS PERSONALITZADES

A més, els nostres subministradors i proveïdors ens faciliten l’accés a les millors marques pel que fa a paviments, sanitaris, aixetes, il·luminació, electrodomèstics, mobiliari de cuina, domòtica, etc.

Si està interessat en conèixer més sobre el nostre servei de reformes integrals a Barcelona, ​​no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.