CUINES

Disposem d’una àmplia gamma de cuines d’alta qualitat seleccionades entre les millors marques a nivell nacional i internacional.

Les nostres cuines combinen el funcional amb el disseny. Cuines modernes o clàssiques, rústiques o personalitzades a mida del seu espai, el nostre catàleg ens permet infinites combinacions pel que fa a materials i acabats.

.

A més busquem les últimes novetats i tecnologies en electrodomèstics de cuina. Disposem d’instal·ladors professionals amb garantia oficial de les millors marques.

En el nostre estudi trobarà tot el necessari per realitzar una cuina de somni, personalitzada sobre la base de la necessitat de cada client gràcies a l’assessorament dels nostres experts en distribució d’espais, decoradors i als millors tècnics i professionals.

Per completar el mobiliari de cuina a més dels electrodomèstics necessitem poder escollir entre una àmplia gamma de fogons, aigüeres, aixetes, taules i cadires, radiadors i accessoris en general.

Disposem d’una infinitat de models en taulells per a la cuina, realitzades a mida.

El nostre catàleg inclou taulells de cuina de les millors marques com Silestone, Dekton, Compac, Corian, Neolith, a més de taulells elaborades a mida en materials com acer, vidre, fusta, laminats. Piques de cuina a mida o escollint entre les possibilitat del nostre vast catàleg. Aigüeres sobre taulell o sota taulell. Accessoris d’alta qualitat interiors i exteriors.

Aqui baix podeu trobar l’enllaç d’alguna de les nostres marques de cuines:

CUINES:


VARENNA

SALVARANI

BULTHAUP

OMO Barcelona

Les nostres marques de electrodomèstics:


SIEMENS

MIELE

SMEG

AEG

GAGGENAU

NEFF

WHIRLPOOL

PANDO

FEG

LIEBHERR