PROJECTES DE DOMÒTICA

servicios de domótica en barcelona

La paraula domòtica significa casa robòtica o casa intel·ligent i és una ciència interdisciplinària que s’ocupa de l’estudi de tecnologies aptes a millorar la qualitat de vida de l’habitant d’un habitatge, oficina o un edifici en general. La domòtica requereix la interacció de diverses tecnologies i professions entre les quals, l’arquitectura, electrònica, i informàtica, a més de complementar-se en els projectes d’interiorisme o decoració.

La domòtica té la finalitat de millorar la qualitat de vida, així com la seguretat de l’habitatge, alhora que reduïm costos de gestió, el que es tradueix en un estalvi energètic.

A través de la instal·lació d’un sistema de domòtica en un ambient domèstic ens permet controlar les tecnologies presents i programar perquè actuïn i funcionin d’una manera parcialment autònoma segons el preestablert en base a les necessitats de cada usuari. A més el mateix usuari pot programar i canviar paràmetres del sistema en la mesura que aquest ho necessiti.

A major escala podem parlar de “building automation” o automatització d’edificis que gràcies a les noves tecnologies ens permet la gestió coordinada, integral i computeritzada de les instal·lacions com climatització, distribució d’aigua, gas, electricitat, xarxa de seguretat, xarxes informàtiques i xarxes de telecomunicacions sempre per tal de millorar la gestió, el confort, la qualitat de vida i el treball de l’usuari.

El sistema de domòtica se sol completar amb una o mes alertes amb el món exterior com ara SMS, missatges de telèfon pre-registrats o e-mail per permetre el control i la visualització de l’estat del sistema de forma remota.

A Estudio Romanelli som experts en la instal·lació d’equips de domòtica per a habitatges, comerços i edificis. Oferim assessorament integral sobre les ultimes novetats del sector, i estudiant les necessitats de cada cas i oferint la solució més idònia a cada projecte, ajustant el pressupost a les exigències de cada client.

Estudio Romanelli ofereix serveis de domòtica en les següents àrees:

– Programació i estalvi energètic (climatització i calderes, gestió d’electrodomèstics, control de tendals i persianes, gestió de la instal·lació elèctrica, energies renovables)

– Comfort (automatització d’il·luminació, control via internet, incorporació de telèfon i intèrfon al televisor, bústia de veu i fax, gestió multimèdia, automatització dels electrodomèstics i control remot)

– Seguretat (alarmes d’intrusió, simulació de presència, tancament de persianes, alarmes d’incendis, fuites de gas i aigua, alerta mèdica i tele-assistència, control via tele-càmeres)

– Comunicacions (tele-assistència, tele-manteniment, informe de consums, vídeo-porters, control remot des d’internet, comandaments sense fil, intercomunicacions)

– Accessibilitat (afavoreix l’autonomia de persones amb capacitats limitades o discapacitat)

Si està interessat en conèixer més sobre el nostre servei d’instal·lació de domòtica a Barcelona, ​​no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

Sol·liciti sense compromís una visita amb Estudio Romanelli

.

instalacion domotica para el hogar