ESTUDI

Estudi interiorisme Barcelona

ESTUDI DE DISSENY D’INTERIORS

Estudio Romanelli és un estudi interiorisme situat al barri de Sant Gervasi, Barcelona dedicat a l’arquitectura, l’interiorisme i la decoració.

Som un equip sòlid de professionals complementat per col·laboradors externs i tècnics experts, que ens encarreguem de desenvolupar tot tipus de projecte, reformes, rehabilitacions i obra nova.

El nostre fort és el disseny d’interiors i la gestió integral de projectes, és a dir, controlem tots els processos del treball, des de la idea inicial, passant pel desenvolupament fins a l’execució de l’obra. Oferim als nostres clients tots els serveis necessaris per dur a terme el procés complet, estudiem cada cas de manera diferent i ens adaptem a les necessitats i possibilitats de cada client.

Som capaços de donar resposta a les necessitats més exigents, donem sempre el millor de nosaltres per aconseguir el millor servei i fer front als dubtes i inquietuds que cada cas ens planteja.

Si està interessat és saber el preu de la seva reforma, no dubti en prémer el botó de demanar pressupost, només haurà d’omplir un formulari i ens posarem en contacte amb vostè i acordar una visita per conèixer les seves necessitats.

Ens encarreguem de la reformes del seu habitatge, oficina o local comercial. En tots els processos del treball garantim completament la satisfacció del client i un alt estàndard de qualitat.

La nostra vocació i passió per la nostra professió, ens porta a investigar sobre les últimes novetats i tendències, per poder oferir als nostres clients solucions innovadores i contemporànies, desenvolupem projectes òptims i ajustats als seus requisits.

Estudio Romanelli està dirigit per l’arquitecte i interiorista Daniele Romanelli. Si vol conèixer el backgroud professional, podrà trobar el seu currículum a la següent pàgina del nostre site.

.