INTERIORISME DE LOCALS COMERCIALS

RISTORANTE AM BARCELONA_2
A Estudio Romanelli oferim serveis d’arquitectura interior de locals comercials completament adaptats a les seves necessitats. Sabem de la importància de combinar l’estil d’un espai comercial amb el producte o el servei que en ell es ven, tenint sempre present la localització del negoci i el públic a qui s’adreça.

Com en tots els serveis oferts pel nostre estudi d’interiorisme treballem com a contractistes i d’aquesta manera podem controlar tot el procés des del principi fins al lliurament de claus, respectant sempre els terminis acordats.

Oferim serveis d’interiorisme comercial i decoració, reforma integral o parcial d’oficines i canvi d’imatge del seu establiment. Tot això amb la garantia i la cura pel detall que ens caracteritza.

Comptem amb professionals amb molts anys d’experiència en el sector dels negocis i de la construcció. Aquesta combinació ens permet donar resposta a totes les necessitats dels nostres clients, als que oferim el servei claus en mà, ocupant-nos del procés complet sense perdre de vista l’objectiu principal de qualsevol negoci: Maximitzar els guanys a través de la implementació de sistemes de circulació efectiva, localització dels productes, màrqueting emocional, psicologia del color, etc i reduir les despeses (estalvi energètic, aprofitament de l’espai i materials, emmagatzematge organitzat, etc.).

Per aconseguir aquest objectiu, els nostres projectes d’interiorisme comercial es regeixen sempre pels següents punts:

Atracció: El projecte d’interiorisme ha d’estar alineat amb el producte que es ven, i capaç d’atreure l’atenció del client, tenint sempre en compte la inversió per part de l’empresari, cal ser capaços de trobar l’equilibri entre la inversió i el retorn econòmic.

Diferenciació: Les modes són passatgeres. Funcionen a curt termini però a mig termini requereixen una altra inversió per part de l’empresari per mantenir el volum de negoci i solen contradir els principis bàsics de la rendibilitat. Cal diferenciar de la resta, la diferenciació és una de les claus necessàries per a l’èxit d’un negoci.

Rendibilitat: Abans de començar a definir el projecte d’interiorisme comercial, cal analitzar detingudament tots els factors que determinen el negoci. Estudiar el pla de negoci i comunicació, analitzar l’emplaçament i la competència en el sector, tenir clara la imatge corporativa i la marca. Només quan hem analitzat tots aquests factors podem començar amb el desenvolupament de l’arquitectura interior del nostre local comercial.

Comunicació: El disseny d’un espai comercial és part fonamental del màrqueting i publicitat del teu negoci. Cal saber utilitzar l’interiorisme i la decoració per atraure els clients i aconseguir vendre més, a millor preu i en major quantitat.

En el nostre estudi d’arquitectura i interiorisme de Barcelona, ​​estem en disposició d’ajudar i guiar al llarg de tot el procés de la creació del seu negoci.

El nostre assessorament no es basa només en el disseny de l’interiorisme i decoració del seu establiment. També ens encarreguem de tramitar tots els permisos i llicències necessàries no només pel que respecta l’obra de reforma, sinó que també tramitem tota la documentació i certificacions necessàries a l’obertura del negoci.

A més disposem de l’assessorament d’urbanistes, experts en màrqueting i publicitat i professionals en diversos sectors que es dediquen a analitzar detingudament cada cas, estudiant el tipus d’activitat, l’emplaçament, el públic i tots aquests factors que cal tenir presents per aconseguir obrir un nou negoci amb èxit.

Li agradaria saber més sobre els nostres serveis d’interiorisme comercial? Contacti amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar.

Sol·liciti una visita amb Estudio Romanelli sense cap compromís

RISTORANTE AM BARCELONA_ENTRADA

.