SERVEIS D’INTERIORISME

Com definir l’interiorisme?

Comunament s’associa l’interiorista o interior designer a una figura semblant més al estilista d’interiors que no a un projectista o arquitecte.

En realitat l’interiorisme és una disciplina que té cura amb particular atenció els aspectes pràctics i funcionals del viure, o treballar (interiorisme residencial o comercial), com ara que el mobiliari tingui les correctes dimensions, que es respectin els espais de pas, que els mobles siguin còmodes i funcionals o que els materials i les tecnologies siguin de bona qualitat, garantint un bon compromís entre confort i estalvi energètic. Entre bellesa i funcionalitat.
En Estudio Romanelli ens dediquem a projectar i decorar espais interiors, ja siguin aquests d’habitatges, oficines o locals comercials, encarregant-nos de tot el procés complet, des de les idees inicials, passant pel desenvolupament del concepte, la tramitació de la documentació i projectes d’obra , fins a la contractació dels diferents professionals de cada sector.
Així mateix, subministrem tots els materials, mobiliari i objectes de decoració necessaris per a la culminació del projecte. És a dir, ens encarreguem de tota la reforma o rehabilitació, projecte d’interiorisme o d’arquitectura des de l’inici fins al lliurament de les claus.
La nostra màxima prioritat no és només aconseguir una bona estètica, sinó que sobretot haurà d’aconseguir la perfecta funcionalitat, molt important per garantir l’èxit d’un projecte. Tan important com saber escoltar i definir les diferents exigències i necessitats de cada client.
Li agradaria saber més sobre els nostres serveis d’interiorisme? Contacti amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar.
Sol·liciti uyna visita amb Estudio Romanelli sense cap compromís
.

Encimera de cuina en una reforma completa a l'Eixample de Barcelona