INTERIORISME RÚSTIC

La decoració rústica és un tipus de decoració en què és molt important la presència de fusta i elements que evoquin a la naturalesa i les flors. L’estil rústic és típic de les cases de camp però existeix també un estil rústic mediterrani tipus eivissenc o nòrdic tipus escandinau. Caracteritzat per mobles de fusta antics i envellits pel pas del temps.

Es poden utilitzar elements decoratius com gerros de llauna, flors seques, mobles restaurats i sobretot mobles antics. Aquest tipus de decoració és molt acollidora, romàntica i relaxada.

Elements de l’interiorisme d’estil rústic

Aquest estil és típic de llocs càlids, per poder gaudir de terrasses i zones a l’aire lliure encara que pot encaixar en llocs més freds. Els colors són càlids i neutres i poden ser beix, colors sorra i terra. Aquests colors s’apliquen en parets, terres, mobles i elements decoratius amb tocs verds i vermells per contrastar.

Els materials utilitzats són aquells que podem trobar a la natura. S’utilitzen terres de fusta, ceràmica o fang. És important utilitzar materials amb textura i rústics. Xemeneies són elements molt habituals en la decoració rústica. Les finestres millor si són de fusta i els elements decoratius de fang i pedra. Mobles en general de fusta i artesanals.

En aquest tipus de decoració es pot incorporar l’estil gastat i detalls decapats. Els mobles solen ser rústics i pesats. És importantíssima la taula de menjador que ha de ser molt àmplia, pesada i amb detalls envellits i antics. S’utilitzen també materials com el rattan i el vímet. No poden faltar elements com plantes i flors seques i fruites. Centres de taula grans. Cal utilitzar mantes i coixins còmodes per als sofàs per donar un aspecte acollidor i còmode. Utilitzar cortinatge i catifes típiques i quadres amb imatges de camp, naturalesa i vida bucòlica. Il·luminació puntual amb tons groguencs. Elements decoratius artesanals, de fang, pedra i altres materials rústics i naturals.

Li agradaria saber més sobre els nostres serveis d’interiorisme? Contacti amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar.

Sol·liciti una visita amb Estudio Romanelli sense cap compromís

.