INTERIORISME MODERN

La decoració moderna utilitza materials sintètics i superfícies tecnològiques i és caracteritzada per línies pures, netes i simples. S’utilitzen colors neutres i mai extravagants.

L’estil d’interiorisme modern és bastant personal i versàtil, no hi ha unes directrius fixes a seguir, dins del que anomenem estil modern podem trobar variants clàssiques, contemporànies, minimalistes, vintage, rústic, eclèctic, nòrdic, etc.

Elements de l’interiorisme d’estil contemporani

Llums tipus leds o neó que creen contrastos suaus sobretot per a les zona de dormitoris. També es poden col·locar blocs de colors forts i tocs més elaborats per exemple en groc o vermell. Aquests colors poden realçar el disseny modern i eviten convertir-lo en un estil massa fred i nu. Es poden col·locar mobles reutilitzats o rústics a més de peces típiques de la història del disseny.

Cal treballar molt bé la llum dels ambients, cal aconseguir espais lluminosos i amb llum natural. Es poden col·locar mobles tipus industrial, llums de peu o de sostre en metall, escriptoris i armaris estil vintage, tot això segons els gustos personals de client. Els llums de peu poden ser utilitzades per a crear ambients amplis i alts, ara caixes apilades poden servir de prestatgeries i solucionar problemes d’espai. Mobles componibles poden ser utilitzats en diferents configuracions i ajuden a fer més flexible el mobiliari.

Li agradaria saber més sobre els nostres serveis d’interiorisme? Contacti amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar.

Sol·liciti una visita amb Estudio Romanelli sense cap compromís

.