INTERIORISME MINIMALISTA

La decoració minimalista fa part de l’estil modern i contemporani, i reflecteix en part la personalitat dels habitants de l’habitatge. És propi d’aquelles persones amants de l’ordre i el rigor geomètric. L’elegància és sinònim de sobrietat i cada excés ve eliminat.

L’estil d’interiorisme minimalista evoca la puresa de l’essencial en colors, formes i quantitats. S’elimina qualsevol tipus de decoració, perquè el més important del minimalista és l’espai que significa llibertat de moviment i d’observació, la llum és fonamental per estimular l’observació i el moviment. El mobiliari és extremadament pràctic i funcional, es redueix al mínim i els objectes de decoració són pràcticament inexistents, l’ordre és rigorós. Els habitatges minimalistes són pràctiques de gestionar i de viure.

Elements de l’interiorisme d’estil minimalista

Els materials utilitzats són innovadors, insòlits, curiosos i originals (plàstic, vidre, pedra o marbres i materials híbrids de nova generació com el Corian o silestone). Les formes són simples i lineals, rígidament geomètriques sense cap tipus de corbes ni decoracions. Colors neutres i sobris, de tant en tant es pot trobar una peça especial de color brillant que creï un contrast cromàtic. Mobles multi-funcionals i que estalvien espai. La integració amb els sistemes tecnològics i automatitzats tipus domòtica són presents i portats a l’extrem. La decoració està pràcticament absent, cada objecte exposat haurà de tenir una funció precisa o haurà de ser eliminada.

Li agradaria saber més sobre els nostres serveis d’interiorisme? Contacti amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar.

Sol·liciti una visita amb Estudio Romanelli sense cap compromís

.