INTERIORISME CONTEMPORANI

La decoració contemporània fa part de l‘estil modern, caracteritzat per les línies netes i colors clars amb mobles de les ultimes dècades o tipus nòrdic. També s’utilitzen peces de fusta i materials tipus pedra o marbres.

Aquest tipus de decoració s’adapta perfectament a l’estil de vida d’avui en dia, sent caracteritzat per elements funcionals, versàtils i moderns. La seva principal característica és la d’estar al corrent de totes les innovacions tecnologies que influeixen en la vida moderna, canviant les nostres rutines i hàbits. Resumint els conceptes d’una decoració moderna són: la simplicitat, la comoditat i el disseny.

Elements de l’interiorisme d’estil contemporani

Els materials que millor representen aquest estil són les superfícies lacades brillants o mat, superfícies serigrafiades, per als sòls s’utilitzaran rajoles amb tonalitats planes o microciment. Tots els materials utilitzats seran de fàcil manteniment i neteja per adaptar-se als frenètics temps moderns.

Les línies dels mobles seran simples i s’eliminarà qualsevol tipus de decoració. Cal buscar la simplicitat dels detalls per crear espais elegants i els mobles de disseny seran una part fonamental de la decoració.

L’ús de la tecnologia és important, cal utilitzar elements d’ultima generació com la domòtica i els mateixos elements han de tenir un disseny atractiu i modern. Els espais han de ser funcionals i la il·luminació és clau en la decoració, els llums solen tenir llum blanca i els elements decoratius són de disseny i de color preferiblement clars.

Els colors dels espais són clars i el blanc és força habitual. Es poden utilitzar combinacions de blanc amb tons marrons o grisos. També es poden aplicar tocs de color negre. Els tèxtils que s’utilitzen per a un estil contemporani són sobris i les tonalitats de color són llises. Cal evitar estampats molt recarregats o amb moltes floritures. Els espais han de donar la sensació d’amplitud i han de ser funcionals.

Li agradaria saber més sobre els nostres serveis d’interiorisme? Contacti amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar.

Sol·liciti una visita amb Estudio Romanelli sense cap compromís

.