MÈTODE DE TREBALL

bombillas

A Estudio Romanelli creiem que per a un bon projecte d’interiorisme cal un bon mètode de treball basat en una estricta organització i planificació que es desenvolupa des del primer contacte amb el client fins al lliurament de l’obra acabada.

Per dur a terme el complet desenvolupament del projecte de la forma correcta i evitar imprevistos, pèrdues de temps i sobrecostos cal començar amb un acurat anàlisi dels factors bases d’un projecte.

Les bases d’un projecte solen ser el factor humà barrejat amb el lloc. Segons això, el primer pas a analitzar són les necessitats i els gustos del client o usuaris, és a dir, de qui habitarà l’habitatge o treballarà en una oficina o en una botiga. Cal diferenciar entre un projecte residencial o un projecte comercial perquè encara que el desenvolupament del projecte és semblant les necessitats són completament diferents.

Després de la fase d’anàlisi es procedeix a la fase més artística d’un projecte, cal transformar les idees i els conceptes en propostes concretes. El nostre equip d’arquitectes, interioristes i decoradors solen treballar diferents solucions que s’adapten a les necessitats i estil de l’usuari que se solen acompanyar per pressupostos que quantifiquen els imports dels treballs a realitzar. Tot aquest procés evoluciona sota una estreta relació amb el client. També hi ha la possibilitat de tramitar tot el projecte amb l’opció “claus en mà” on el client pot despreocupar completament i simplement entrar a viure un cop acabada l’obra.

Un cop determinada la solució més apropiada conjuntament amb el pressupost idoni, es procedirà a la preparació dels dibuixos i plànols que serviran al següent desenvolupament de l’obra.

Mentrestant cal planificar totes les feines, temps i organitzar la contractació del personal i dels subministraments. És molt important planificar totes aquestes tasques des del principi per evitar inútils pèrdues de temps que retardarien el lliurament de l’obra.

Depenent del tipus d’obra i de les necessitats de cada cas caldrà tramitar la documentació necessària per a l’obtenció dels permisos d’obra, els nostres arquitectes s’encarreguessin de tramitar de la forma mes ràpida possible per poder començar els treballs amb la major brevetat.

Un cop començats els treballs i les obres nostre estudi s’encarrega de dur a terme un meticulós seguiment i control dels processos constructius. Aquesta fase és fonamental per a la correcta execució del projecte ja que un adequat seguiment de totes les activitats permet evitar desviacions en els terminis de lliurament i controlar els costos.

Al llarg dels anys hem afinat el nostre mètode de treball i creiem que una part fonamental de tot el procés és la gestió de projecte ja que té la finalitat de planificar tot el desenvolupament constructiu i totes les activitats que componen aquest complex procediment.

Contacti amb nosaltres i demani el seu pressupost gratuït sense cap compromís

.

Libros